مدیرکل مدیریت بحران استان تهران گفت: تاکنون بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی استان تهران برای مقابله با ملخها سمپاشی شده است و سموم مصرفشده هیچ خطری برای مزارع و انسان ندارد.
به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز به نقل از فارس، منصور درجاتی مدیرکل مدیریت بحران استان تهران، درباره هجوم ملخها در استان تهران اظهار داشت: با توجه به اینکه در تهران بارش باران زیادی داشتهایم، پوشش گیاهی و علفهای هرز باعث آتشسوزی و تکثیر تخم ملخ میشود.
وی بیان داشت: از اسفندماه سال گذشته هماهنگیهای لازم در خصوص جلوگیری از هجوم ملخها انجام شده است و در سال گذشته هم در فصل بهار و تابستان با این مشکل مواجه بودیم و میزان ملخها در فرودگاه بینالمللی امام(ره) بسیار افزایش یافت که از آنجا سمپاشی را آغاز کردیم و پس از آن شهرستانهای رباطکریم، ری، ورامین، قرچک، پیشوا، دماوند، پردیس و فیروزکوه در اولویت سمپاشی قرار گرفتند.
وی گفت: امسال نیز با همکاری جهاد کشاورزی و سازمان حفظ نباتات، سمپاشیها آغاز شده است و تاکنون بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی تهران در راستای مقابله با ملخها سمپاشی شده است.
وی خاطرنشان کرد: ۸ نوع ملخ بومی در کشور داریم که تعدادی از آنها در تهران شناسایی شده است و سمومی که برای ملخها درنظر گرفته شده، هیچ خطری برای مزارع و انسانها ندارد.
گفتنی است آفت ملخ صحرایی، با وارد کردن خسارت به بخش کشاورزی، تامین مواد غذایی را تحت تاثیر قرار میدهد؛ از این رو جلوگیری از هجوم آن ها و هم چنین کنترل شرایط موجود حائز اهمیت است.
انتهای پیام/