جشنواره دست‌پخت‌ها؛ جایی برای رقابت طعم‌ها و تقدیر از هنرمندان فرهنگی

 جشنواره دست‌پخت‌ها به همت دبیرخانه جشنواره صد سالگی شهرداری فیروزکوه و رستوران اسفندیار، با حضور ابوالفضل زمانی‌نژاد فرماندار فیروزکوه، معاونین فرمانداری، بخشدار مرکزی، سردار شاه‌چشمه رئیس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای کشور، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر فیروزکوه، برخی از مدیران و اعضای هیأت مدیره شرکت تأمین ماسه، اقبال واحدی مجری پیشکسوت رسانه ملی، و سید مهدی حسینی سرآشپز حرفه‌ای و داور مسابقات آشپزی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز، در این جشنواره شرکت‌کنندگان با طبخ غذاهایی همچون دیگی، تهچین فیروزکوهی، آش دوغ، کشک و بادمجان، خورشت فسنجان، تهچین مرغ و بخش انتخاب آزاد، هنر آشپزی خود را به نمایش گذاشتند.

داوری تخصصی این رقابت توسط سرآشپز حرفه‌ای، شور و نشاط ویژه‌ای به برنامه بخشید و فضایی متفاوت برای معرفی ذوق و سلیقه آشپزهای فیروزکوهی فراهم آورد.

در حاشیه این مراسم نیز از غرفه‌داران نمایشگاه هفته فرهنگی شهرستان تقدیر شد.

انتهای پیام/

خروج از نسخه موبایل