نگاهی به خدمات سازمان حمل و نقل شهرداری فیروزکوه / ایمن‌سازی ترافیکی و کاهش نقاط حادثه خیز شهر

رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری فیروزکوه با گذشت بیش از ۷ سال از تأسیس سازمان، به مناسبت ۲۶ آذر و گرامیداشت روز ملی حمل و نقل، اهم فعالیت های سازمان را تشریح کرد.

به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز به نقل از روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فیروزکوه، مهدی باطبی، رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری فیروزکوه گفت: در تابستان ۱۳۹۶ با استناد به ماده ۸۴ و ماده ۵۴ قانون شهرداری ها این سازمان تأسیس و فعالیت خود را آغاز کرد.

وی افزود: در ابتدا با حمایت های شهرداری توانستیم نسبت به اختصاص ساختمان مجزا و بخشی از اعتبارات لازم جهت توسعه سازمان اقدام کنیم.

رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری فیروزکوه ادامه داد: اولین اقدام سازمان تشکیل هیئت مدیره و شورای سازمان و برگزاری جلسات منظم و متعدد و متعاقباً رایزنی با استانداری، سازمان شهرداری ها و اتحادیه سازمان های حمل و نقل همگانی کشور در جهت افزایش آگاهی در حوزه حمل و نقل و راندمان فعالیتی و تشکیل اساسنامه واحد بود که به صورت مستمر پیگیری شد.

باطبی تصریح کرد: در سال ۹۷ این سازمان رسماً دارای بودجه مشخص و مجزا و تعرفه عوارض مختص به خود شد و بعنوان یک اداره خوددرآمد، کلیه اقدامات و فعالیت های خود را بر اساس قوانین، آیین نامه ها و بخشنامه های ابلاغی، رأساً اجرایی کرد.

وی اظهار داشت: در حال حاضر تعداد ۱۱۲ خودروی تاکسی، ۶۶ دستگاه خودروی سرویس مدارس، ۱۹۵ دستگاه خودروی وانت بنزین سوز و دیزل و ۱۸۰ دستگاه خودروی سبک و سنگین تحت پوشش سازمان می باشند و از این سازمان خدمات می گیرند.

رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری فیروزکوه گفت: از سال ۹۶ تاکنون تعداد زیادی از خودروهای تاکسی فرسوده، نوسازی گردیده که در نوع خود کم نظیر است.

مهدی باطبی به بخش دیگری از اقدامات اشاره کرد و افزود: افزایش قابل توجه علائم و تجهیزات ترافیکی اعم از چراغ های راهنمایی، تابلوهای اخطاری و هشداری، استوانه و مخروطی های ترافیکی، پیام های فرهنگی متعدد، خط کشی مستمر معابر و … در جهت اطلاع رسانی و ایمنی، انجام شده که موجب کاهش تصادفات در این شهر گردیده است.

وی با تأکید بر کاهش چشمگیر تصادفات و رفع نقاط حادثه خیز، گفت: از سال ۹۶ که تعداد نقاط حادثه خیز محدوده شهری ۱۲ نقطه اعلام گردیده بود، در حال حاضر با اقدامات این سازمان، به یک نقطه حادثه خیز کاهش پیدا کرده و این یک نقطه نیز با تمهیداتی که صورت گرفته با کاهش چشمگیر تصادفات روبرو شده است.

رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری فیروزکوه بیان داشت: برای اولین بار در در شهر فیروزکوه در سال های ۹۸ و ۱۴۰۱ اقدام به طراحی و خرید و نصب تابلوهای گاباری یا دروازه ای معرفی کننده شهر کردیم که با اعتباری بالغ بر ۴ میلیارد تومان، اجرایی شد.

مهدی باطبی، همکاری منظم و تعامل با ادارات شهرستان را یکی از نقاط قوت سازمان دانست و افزود: در راه اندازی سامانه های سپند (سرویس مدارس)، سمیع (عوارض خودرویی)، UTCMS و سامح (سامانه های خودروهای باری سبک تا سنگین) در سیستم حمل و نقل شهر فیروزکوه، جزو اولین های استان تهران بودیم.

وی گفت: از سال ۱۳۹۶ تاکنون قریب به ۱۰۰ میلیارد ریال از اعتبارات داخلی سازمان، ۳۰ میلیارد ریال از اعتبارات شهرداری به عنوان کمک بلاعوض و ۵۰ میلیارد ریال از اعتبارات ملی و استانی در راستای فعالیت‌های اجرایی و عمرانی حمل و نقل و ترافیک شهر فیروزکوه هزینه شده تا امروز بتوانیم بعنوان ایمن ترین شهر استان تهران با کمترین حوادث فوتی و جرحی و خسارتی مطرح باشیم.

رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری فیروزکوه، یکی از بزرگترین اقدامات این سازمان را اجرای طرح ترافیکی خیابان پاسدارن و مطهری دانست و تصریح کرد: طرحی که سالیان دراز جزو درخواست های مکرر شهروندان هم در جهت کاهش ترافیک خیابان اصلی پاسداران و هم در جهت توسعه شهر بوده، پس از اخذ مشاوره از متخصصین امور ترافیکی در چندین مرحله جلسات شورای ترافیک شهرستان مطرح و ایرادات کلی و جزئی آن بررسی گردید و در اسفندماه سال ۱۴۰۲ توسط سازمان حمل و نقل و با کمک پلیس راهور شهرستان اجرایی شد.

وی افزود: اجرای معبر خیابان مطهری و پل ها و سازه های آن به عنوان یکی از بزرگترین طرح های عمرانی و اجرایی در طول تاریخ شهر فیروزکوه بوده و همچنان این طرح ادامه دارد و قطعاً همشهریان به خاطر دارند که قبل از اجرای این طرح، از ساعت ۱۱ تا ۱۳ ترافیک سنگینی در محدوده چهارراه کتابخانه و میدان معلم و همچنین از ساعت ۱۷ ترافیک فوق سنگین از محدوده پمپ بنزین به سمت میدان معلم وجود داشته است و در حال حاضر علیرغم عدم رعایت برخی از رانندگان و پارک خودروها به صورت دوبله، ولیکن شرایط ترافیکی روان و قابل قبول است.

مهدی باطبی تأکید کرد: خیابان مطهری که از سال ۱۳۹۸ راه اندازی گردیده، تبدیل به یک محور پویا در جهت توسعه شهری شده و قطعاً در تهیه طرح تفصیلی جدید تا یکسال آینده تاثیر راه اندازی این خیابان بیش از پیش مشاهده خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری فیروزکوه در پایان اظهار داشت: روند فعالیت های سازمان همچنان ادامه دارد و برای سال آتی طرح ها و برنامه های متعددی تنظیم گردیده که به یاری خدا اجرایی خواهد شد.

انتهای پیام/

خروج از نسخه موبایل