برگزاری گشت مشترک با هدف نظارت های بهداشتی از انبارهای مواد غذایی فیروزکوه

طی این گشت ها ضمن بررسی وضعیت بهداشت فردی کارکنان، بهداشت محیط، بهداشت مواد غذایی و تجهیزات، پروتکل های اجرایی مقابله با بیماری کرونا و فاصله گذاری اجتماعی نیز مورد ارزیابی قرار گرفت و آموزش های لازم در خصوص روش های پیشگیری از اشاعه بیماری کووید-۱۹ به پرسنل این اماکن ارائه گردید.

به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز، در تاریخ ۹۹/۱۰/۳۰ گشت مشترکی با حضور کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت درمان فیروزکوه و نمایندگان ادارات تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت و بازرسی اصناف از انبارهای موادغذایی سطح شهرستان و واحد های تهیه و توزیع مواد غذایی بین راهی سرانزا بازدید نمودند. طی این گشت ها ضمن بررسی وضعیت بهداشت فردی کارکنان، بهداشت محیط، بهداشت مواد غذایی و تجهیزات، پروتکل های اجرایی مقابله با بیماری کرونا و فاصله گذاری اجتماعی نیز مورد ارزیابی قرار گرفت و آموزش های لازم در خصوص روش های پیشگیری از اشاعه بیماری کووید-۱۹ به پرسنل این اماکن ارائه گردید.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا