هاشمی:
راه نجات کشور عملیاتی کردن تفکر شهید سلیمانی و مکتب حاج قاسم در جامعه است/ اقتدار نظام جمهوری اسلامی مدیون نیروهای بسیجی استاستاد دانشگاه گفت: شاید بتوان بزرگترین سرمایه اجتماعی انقلاب اسلامی را بسیج دانست که حضرت امام توانستند با ایده بسیج مردمی نخستین و بکرترین سرمایه اجتماعی را بهطور عملیاتی و موفق اجرایی کنند.
به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز، سیدابوالقاسم هاشمی به مناسبت هفته بسیج اظهار کرد: بیتردید تشکیل بسیج مستضعفین از معجزات انقلاب اسلامی و اقدامی تاریخی برای پاسخ به نیازهای حیاتی کشور و بلکه امّت اسلامی به شمار میرود؛ ظهور تفکّر و فرهنگ بسیجی و الگوی نبرد علوی و عاشورایی بسیجیان بود که نقشآفرینیهای سترگ آن در شکستن امواج طوفانهای فتنهها و توطئههای مختلف نظام پلید سلطه و صهیونیسم و جنگ تحمیلی، متبلور است.
تحلیلگر مسائل فرهنگی در خصوص ویژگی های زیست یک شهروند که مزین به مدال بسیج است، عنوان کرد: نهضت بسیج در حقیقت تجلی زیست علمی، معنوی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی شهروند تراز انقلاب اسلامی است.
وی با تأکید بر اینکه ورود بسیج با رویکرد حل خلاق مسئله به مسائل مختلف یک راهکار اساسی است، تصریح کرد: رسیدن به بالاترین حد اقتدار نظام و انقلاب، تنها به برکت تفکر بسیجی در جامعه محقق خواهد شد.
این مدرس دانشگاه گفت: حیثیت امروز نظام تا حد زیادی مدیون بسیج و حضور همهجانبه مردم در آن بوده است؛ با توجه به اینکه شکلگیری حکومت جهانی اسلام با بسیج همهجانبه در جهان میسر است، به فرموده امام راحل این امر شدنی است و باید به دنبال تحقق آن بود.
این فعال رسانه ای با بازبینی نقشآفرینیهای افتخارآمیز بسیج در دهههای گذشته ادامه داد: در عرصه هشتسال دفاع مقدس و مصاف با فتنههای سهمگین پس از جنگ تحمیلی میتوان دید که بسیج با هوشمندی، هوشیاری و آمادگی همهجانبه، همواره بابصیرت و شجاعت در میدانهای نیاز انقلاب حضوری سرنوشتساز داشته و موقعیت خود را بهعنوان نیروی راهبردی نظام و سپر مستحکم ملت ایران در صحنه جنگهای سخت، نیمهسخت و نرم برابر دشمنان تعریف و تثبیت کرده است.
این مدرس دانشگاه اصل جهاد تبیین را «تبیین صحیح مسائل» دانست و اضافه کرد: باید از نقش عالمان و استادان بسیجی در شناسایی، احصاء مسائل، وارد کردن الگوهای سرآمد اجتماعی، ایجاد راهکارهای نوین، آنالیز شرایط مخاطب استفاده نمود تا به توزان رشد و توسعه، همراه با عدالت منجر شود.
کارشناس شبکه هادیان سیاسی با بیان اینکه مقام معظم رهبری امیدآفرینی و تحول خواهی را از مأموریت های ویژه بسیج بر می شمارند، گفت: امروز وظیفه مهم استادان در تراز انقلاب اسلامی بویژه نهضت بسیج استادان و نخبگان در برابر وضعیت امروز این است که به جای مأیوس و ناامید شدن، با عزم راسخ و روحیه امیدوارانه برای ساخت آینده مطلوب کار و تلاش مضاعف کنند و این انرژی مثبت را ناظر به واقعیت های موجود به جامعه بویژه جوانان و نوجوانان تزریق نمایند.
وی در ادامه با اشاره به واکاوی وقایع و ناآرامی اخیر اظهار کرد: محیط پیرامونی کشور، دهها گروه مسلح تروریستی متخاصم در نواحی مرزی ایران با صدهزار نیرو مستقر هستند که به کمک دلارهای عربستان سعودی، راهاندازی شده اند.
فعال ادوار دانشجویی با بیان اینکه هدف این اوباش خیابانی آن است که بهتدریج فضا متشنج شده و اعتراض به سمت راهزنی، سرقت و قتلهای مرموز هدایت شود، تصریح کرد: بررسی فراخوانهای صورت گرفته نشان میدهند که عملیات «فتح خیابان» توسط سرویسهای جاسوسی در خارج از مرز کدگذاری شده و توسط عوامل میدانی و آموزشدیده در داخل بارگذاری و درنهایت توسط اراذلواوباش عملیاتی میشود.
این فعال سیاسی در ادامه افزود: یکی از آثار و نتایج جنگ ترکیبی اخیر، علنی شدن راهبرد آمریکا برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران است؛ سران مغرور، بی منطق و حواس پرت آمریکا همواره دخالت در امور ایران و تلاش برای براندازی جمهوری اسلامی را منکر میشدند، اما این بار نه تنها ابایی از بیان مداخله در امور ایران ندارند، بلکه علناً از راهبرد تسلیح مخالفان جمهوری اسلامی و اشرار و اوباش داخلی برای مشروعیت زدایی از نظام اسلامی ایران نیز سخن میگویند.
هاشمی با توجه به این نکته که در فضاهای اجتماعی و فعالیتهای اجتماعی اصطلاحی داریم به نام «سرمایه اجتماعی» اظهار کرد: شاید بتوان بزرگترین سرمایه اجتماعی انقلاب اسلامی را بسیج دانست که حضرت امام توانستند با ایده بسیج مردمی نخستین و بکرترین سرمایه اجتماعی را بهطور عملیاتی و موفق اجرایی کنند که این سرمایه امروزه در خارج از مرزها و کیلومترها آنطرف مرزها نیز در حال توسعه است.
این استاد دانشگاه بیان کرد: پس باید از نگاه حضرت امام درس گرفت که اگر بهدنبال ترویج گفتمان انقلاب هستیم باید سرمایه اجتماعی انقلاب را افزایش دهیم، اگرچه یقیناً اخلاص حضرت امام باعث این رشد و برکت سرمایه اجتماعی بسیج شده اما بهیاد داشته باشیم بسیج با ارائه خدمات ارزشمند توانست این سرمایه را ایجاد کند و امروز هم اگر بخواهیم همه نهادهای اجتماعی در جامعه فعال و پویا باشند باید راه خدمت به مردم را پیش بگیرند و این خدمات را به گوش همگان برسانند تا «فرهنگ خدمت خالصانه و مؤمنانه» نهادینه و راه برای کار داوطلبانه باز شود و همیشه در یاد داشته باشیم که برای توسعه کار داوطلبانه باید ابزار آن بهدرستی شناخته و اجرا شود.
هاشمی با اشاره به منطق رهبری در ایجاد نیروهای پیشران اجتماعی، اظهار کرد : نیروی های پیشران همت بلند دارند و می توانند روایت های جدی و اثرگذار بسازند که از مهم ترین لوازم تحقق این نظریه جوانگرایی و زمینه سازی برای ایجاد دولت جوان حزب اللهی است.
وی با بیان اینکه مدیریت جوانان مومن انقلابی شاه بیت بیانیه گام دوم است، یادآور شد: اقتدار نظامی کشور یکی از نشانه های بارز توجه به جوانگرایی است که اعتماد به نیروی جوان، خلاق و مبتکر با روحیه جهادی و انقلابی، علاوه بر امنیت، بالندگی و اقتدار را برای کشور به همراه داشته است.
این فعال رسانه ای گفت: هم باید برای رفاه و معیشت جامعه و مردم کار کنیم هم سعادت جامعه؛ نمیتوانیم تک بعدی عمل کنیم؛ امروز با نام دین حکومت میکنیم بنابراین نمیتوانیم با ضعف مدیریت خودمان هم به دین ضربه بزنیم هم به مردم و از همه مهمتر هم به کارآمدی انقلاب که ثمره خون هزاران شهید است.
این فعال فرهنگی و رسانهای با اشاره به اینکه راه نجات کشور عملیاتی کردن تفکر شهید سلیمانی و مکتب حاج قاسم در جامعه است، خاطرنشان کرد: باید مثلث مقاومت، ولایت و شهادت را در نظام آموزشی کشور نهادینه کنیم.
هاشمی در پایان با تشریح عملیات همه جانبه تروریسم رسانه ای بر علیه ملت ایران بیان کرد: باید هوشیار باشیم، زیرا منافقان خود را به جمعیت مردم رسانده و با تغییر شعارها، دروغبافی رسانهای و تهییج مردم به سمت خشونت سعی در ایجاد خیانتی تازه دارند؛ اما مردمی که حماسهساز رویدادهایی مختلف در دورههای متعدد هستند-که آخرین حضور حماسی آنان در عرصه مدافعان سلامت و جهادگران بهداشت و درمان زبانزد خاصوعام- هیچگاه به کشور خود پشت نمیکنند.
انتهای پیام/