پلمپ ۳ واحد نانوایی به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی

۳ واحد نانوایی به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در راستای اجرای گام دوم مقابله با بیماری کووید-۱۹ پلمپ شد.

به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز، در راستای اجرای گام دوم مقابله با بیماری کرونا و لزوم اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل های بهداشتی و الزامات سلامت محیط و کار در محل های طبخ، فرآوری و عرضه مواد غذایی کارشناسان بهداشت محیط پس از آموزش کامل به متصدیان صنوف با توجه به عدم رعایت پروتکل های مربوطه از قبیل استفاده از لوازم حفاظت فردی، شستشوی صحیح دست ها جهت پیشگیری از بیماری کرونا و مدیریت صحیح پسماند های تولیدی، پذیرش بیش از ظرفیت مشتری و عدم رعایت فاصله گذاری، گندزدایی صحیح ابزار و تجهیزات و سطوح و … با صدور اخطاریه بهداشتی سه واحد صنفی نانوایی را پلمپ نمودند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا