بازدید سرزده از نانوایی‌های فیروزکوه؛ توجه به کیفیت نان و زمان پخت در سفره مردم

مفید شریعت‌زاده سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری، صبح امروز در یک بازدید سرزده و بدون همراهی دستگاه‌های اجرایی از چند نانوایی سطح شهرستان، از نزدیک وضعیت پخت نان، کیفیت خدمات و ساعات فعالیت واحدها را بررسی کرد.

به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز، در این بازدید، موضوعاتی همچون کیفیت نان، وزن چانه، بهداشت محیط و پایبندی نانوایان به ساعات مقرر پخت مورد توجه قرار گرفت تا مردم در زمان‌های مختلف روز بتوانند به نان سالم و باکیفیت دسترسی داشته باشند.

شریعت‌زاده با بیان اینکه نان اصلی‌ترین قوت سفره مردم است، تأکید کرد:  رصد مستمر نانوایی‌ها برای بالا بردن کیفیت پخت و رفع تخلفات و مشکلات بعضی از واحدهای صنفی هدف این بازدیدها می‎باشد.

وی همچنین با قدردانی از تلاش نانوایان متعهد شهرستان، خاطرنشان کرد که این‌گونه بازدیدهای سرزده و مردمی به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت و واحدهای متخلف مطابق قانون با برخورد جدی روبه‌رو می‌شوند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا