برگزاری جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده شهرستان فیروزکوه

جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده شهرستان فیروزکوه برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز، جلسه کارگروه اجتماعی،فرهنگی،سلامت، زنان و خانواده شهرستان فیروزکوه به ریاست ابوالفضل زمانینژاد فرماندار و با حضور سرپرست حوزه سیاسی فرمانداری، شهردار فیروزکوه، مدیر شبکه بهداشت و درمان و دیگر مسئولین ذیربط، در محل فرمانداری برگزار شد.
در این جلسه، گزارشی از روند پیشرفت طرح جمعآوری فاضلاب شهری فیروزکوه ارائه و بر لزوم برنامهریزی جهت ساماندهی فاضلابهای مسکونی، واحدهای صنفی و اماکن مذهبی از جمله مساجد تأکید شد.
همچنین، وضعیت مدیریت پسماند در مناطق شهری و روستایی و نحوه دفع فاضلاب صنعتی و بیمارستانی مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت اقدام هماهنگ دستگاههای اجرایی برای رفع چالشهای زیستمحیطی تأکید شد.
یکی دیگر از موضوعات مطرحشده در این نشست، برنامهریزی برای تشدید نظارت بر سلامت غذا در زنجیره تولید تا مصرف،بهویژه در شرایط بحرانی بود که با هدف ارتقاء سلامت عمومی در دستور کار قرار گرفت.
فرماندار فیروزکوه: همافزایی بین دستگاهها، کلید حل مسائل زیستمحیطی و زیرساختی شهرستان است
ابوالفضل زمانینژاد، فرماندار فیروزکوه در جلسهکارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده شهرستان، با اشاره به موفقیت مدیران اجرایی در مدیریت بحران در جنگ دوازدهروزه، گفت: در شرایط سخت اخیر، شهرستان فیروزکوه با همدلی بین مدیران توانست بسیاری از مسائل را در داخل شهرستان مدیریت کند. این روحیه همکاری، موجب دلگرمی مردم و رضایت مدیران بالادستی شد که جای تقدیر دارد.
فرماندار در ادامه به دغدغههای جدی شهرستان در حوزه زیرساختها اشاره کرد و گفت: دو موضوع مهم شامل اجرای کامل شبکه فاضلاب شهری و تعیین تکلیف محل دفن پسماند شهرستان باید به صورت ویژه در کارگروه اجتماعی استان مطرح و دنبال شود. پیشنهاد میشود با کمک مسئولان استانی و حتی نمایندگان مجلس، اعتبار لازم برای این دو موضوع حیاتی تأمین گردد.
وی با اشاره به وضعیت برخی روستاها گفت:در بسیاری از نقاط، فاضلابها بهصورت موقت و غیراصولی مدیریت میشوند که این شرایط در صورت عدم اتصال به شبکه اصلی، میتواند خسارات جدی زیستمحیطی و بهداشتی ایجاد کند.
در خصوص جمعآوری پسماند در مناطق روستایی نیز فرماندار از لزوم ورود شرکتهای تخصصی و مشارکت مستقیم دهیاران سخن گفت و تأکید کرد: اعتبارات لازم وجود دارد، دهیاریها میتوانند با انعقاد قرارداد، موضوع را بهصورت ساختاری دنبال کنند تا از آلودگیهای محیطی و آبی در مناطق روستایی جلوگیری شود.
وی از بروز مشکلاتی نظیر پراکندگی زبالهها در اطراف روستاها و خطرات ناشی از آن برای سلامت مردم ابراز نگرانی کرد و گفت:حل این معضلات نیازمند عزم جمعی است؛ دستگاههای اجرایی باید با نگاه مشترک در یک مسیر قرار گیرند. صرف ارائه نظرات در حوزههای مجزا راهحل نیست؛ باید با همفکری و برنامهریزی یکپارچه اقدام کنیم.
فرماندار در پایان بر احیای شوراهای تصمیمگیر در حوزه سلامت و محیط زیست شهرستان تأکید کرد و خواستار پیگیری جدی و مستمر مدیران اجرایی در این زمینه شد تا موضوعات حیاتی از میان انبوه فعالیتها مغفول نماند.
انتهای پیام/