تشدید نظارت بهداشتی کارشناسان بهداشت محیط بر مراکز حساس بین‌راهی در فیروزکوه

در روز جمعه ۱۳ تیر ماه و در راستای حفظ سلامت مسافران و پیشگیری از بروز بیماری‌های منتقله از آب و غذا، کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت فیروزکوه از مراکز حساس بین راهی بازدید نمودند.

به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز، طی این بازرسی‌ها کیفیت آب، وضعیت بهداشت فردی کارکنان، نگهداری مواد غذایی، نظافت عمومی محیط و دفع صحیح پسماند مورد بررسی قرار گرفت و مقدار ۲۰ کیلو گرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته کشف و جمع آوری شد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا