سرپرست فرمانداری شهرستان فیروزکوه:

رصد و نظارت بر عملکرد صنوف بهداشتی توسط اتحادیه‌ ها الزامی است/ فعالیت رستوران‌ها بیرون‌بر باشد

کریمی گفت: رستوران‌ها، اغذیه فروشی‌ها در وضعیت نارنجی کرونایی شهرستان باید بصورت بیرون‌بر ارائه خدمات دهند.

به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز، کامبیز کریمی سرپرست فرمانداری شهرستان فیروزکوه در بازدید میدانی از وضعیت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در رستوران های فیروزکوه گفت: رصد و نظارت بر عملکرد صنوف بهداشتی توسط اتحادیه‌های ذیربط الزامی است و این موضوع را باید به دقت رصد نمایند.

وی ضمن قدردانی از همکاری اصناف در اجرای طرح مدیریت هوشمند محدودیت ها در سطح شهرستان اظهار داشت: تردد غیر ضروری افراد در سطح شهر یکی از عوامل افزایش شمار مبتلایان به کرونا است و انتظار داریم شهروندان در این خصوص با رعایت پروتکل های بهداشتی و در خانه ماندن به کاهش زنجیره شیوع کمک کنند.

کریمی تصریح کرد: آموزش، اطلاع رسانی و نظارت بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی و حساسیت مردم برای حفظ سلامت و ایمن ماندن از سرایت ویروس کرونا تاثیر گذار خواهد بود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا