هزینه ۱۸۰ میلیاردریالی برای بخش حمل ونقل شهری فیروزکوه
رئیس سازمان مدیریت حمل ونقل شهرداری فیروزکوه اعلام کرد: از سال ۹۶ تاکنون در حدود ۱۸۰ میلیاردریال برای فعالیتهای اجرایی، عمرانی و حمل ونقل شهر فیروزکوه هزینه شدهاست.
به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز به نقل از خبرگزاری ایرنا، مهدی باطبی رو دوشنبه با اشاره به جزئیات اعتبارات هزینه شده به خبرنگاران گفت: میزان ۱۰۰ میلیارد ریال از اعتبارات داخلی سازمان، ۳۰ میلیارد ریال از اعتبارات شهرداری به عنوان کمک بلاعوض و ۵۰ میلیاردریال از اعتبارات ملی و استانی در راستای فعالیتهای اجرایی و عمرانی حمل و نقل و ترافیک شهر فیروزکوه هزینه شده تا امروز بتوانیم به عنوان ایمن ترین شهر استان تهران با کمترین حوادث فوتی و جرحی و خسارتی مطرح باشیم.
وی ضمن تبریک روز حمل و نقل ادامه داد: در حال حاضر تعداد ۱۱۲ خودروی تاکسی، ۶۶ دستگاه خودروی سرویس مدارس، ۱۹۵ دستگاه خودروی وانت بنزین سوز و دیزل و ۱۸۰ دستگاه خودروی سبک و سنگین تحت پوشش سازمان می باشند و از این سازمان خدمات میگیرند و تعداد زیادی از خودروهای تاکسی فرسوده نوسازی شدند.
رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری فیروزکوه افزود: افزایش علائم و تجهیزات ترافیکی اعم از چراغهای راهنمایی، تابلوهای اخطاری و هشداری، استوانه و مخروطیهای ترافیکی، پیام های فرهنگی متعدد، خط کشی مستمر معابر و … در جهت اطلاع رسانی و ایمنی، انجام شده که موجب کاهش تصادفات در این شهر شده بخش دیگری از خدمات این دستگاه خدمات رسان است.
باطبی توضیح داد: طراحی، خرید و نصب تابلوهای گاباری یا دروازه ای معرفی کننده شهر کردیم که با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیاردریال، همکاری منظم و تعامل با ادارات شهرستان در راه اندازی سامانه های سپند (سرویس مدارس)، سمیع (عوارض خودرویی)، UTCMS و سامح (سامانه های خودروهای باری سبک تا سنگین) در سیستم حمل و نقل شهر فیروزکوه که جزو اولینهای استان تهران بودیم.
وی خاطر نشان کرد: اجرای طرح ترافیکی خیابان پاسدارن و مطهری طی سالهای گذشته مطالبه بر حق شهروندان برای کاهش ترافیک خیابان پاسداران بود که پس از اخذ مشاوره از متخصصین امور ترافیکی در چندین مرحله جلسات شورای ترافیک شهرستان مطرح و ایرادات کلی و جزئی آن بررسی و اجرایی شد.
رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری فیروزکوه گفت: اجرای معبر خیابان مطهری و پلها و سازههای آن با هدف کاهش ترافیک و بهبود آن در دست ساخت است.
باطبی با اشاره به تاریخچه ایجاد سازمان حمل و نقل شهرداری فیروزکوه اظهار داشت: در تابستان ۱۳۹۶ با استناد به ماده ۸۴ و ماده ۵۴ قانون شهرداریها این سازمان تأسیس و فعالیت خود را آغاز کرد و با حمایت های شهرداری توانستیم نسبت به اختصاص ساختمان مجزا و بخشی از اعتبارات لازم جهت توسعه سازمان اقدام کنیم و در سال ۹۷ این سازمان رسماً دارای بودجه مشخص و مجزا و تعرفه عوارض مختص به خود شد و بعنوان یک اداره خوددرآمد، کلیه اقدامات و فعالیتهای خود را بر اساس قوانین، آیین نامهها و بخشنامههای ابلاغی، رأساً اجرایی کرد.
شهرستان فیروز کوه با جمعیت سیال ۵۰ تا ۱۵۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.
انتهای پیام/