مبنای قیمت‌گذاری گوشت توسط اتحادیه قصابان فیروزکوه اصلاح شود/بازدید فرماندار و اعضای ستاد تنظیم بازار شهرستان از قصابی ها و مرغ فروشی های فیروزکوه

قیمت گذاری گوشت توسط اتحادیه قصابان فیروزکوه اصلاح می شود.

به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان فیروزکوه، دکتر محمد حیدری منش فرماندار شهرستان فیروزکوه به همراه اعضای ستاد تنظیم بازار فیروزکوه، دوشنبه ۲۲ آبان ماه از قصابی ها و مرغ فروشی های فیروزکوه جهت بررسی وضعیت نرخ گوشت و مرغ و روند توزیع، بازدید کردند.

فرماندار شهرستان فیروزکوه در حاشیه این بازدید، اظهار کرد: علت اصلی بازدید ما گلایه شهروندان از قیمت بالای گوشت در شهرستان بود؛ مباحث بهداشتی،قیمت‌گذاری و اطلاع‌رسانی قیمت طی بازرسی در ماه‌های مختلف و به صورت مستمر بررسی و نتایج آن مطلوب است؛ مسئله اصلی ما در خصوص قیمت‌گذاری اتحادیه برای گوشت است که در بازدید امروز به اتحادیه تکلیف شد مبنای قیمت‌گذاری اصلاح گردد.

وی افزود: طی جلساتی که با دامداران شهرستان داشتیم و مشارکتی که مقرر شد این عزیزان داشته باشند،پیگیر هستیم تا دام به قیمت مناسبی به فروش برسد؛ مقرر گردید جلساتی پیرامون این موضوعات در جهاد کشاورزی با حضور اتحادیه دامداران،گوسفندداران و قصابان برگزار شود که منجر به این شود با قیمت مناسب‌تری این زنجیره تامین شود.

حیدری‌منش اشاره داشت: قیمت گوشت در فیروزکوه طی بازدیدی که داشتیم برای هر کیلو گوشت گوسفندی ۴۵۰ هزار تومان بود و در شهرهای دیگر شاید مناسب‌تر باشد،ولی مسئله این است با تعاملی که بین دو مجموعه دامداران و قصابان شکل می‌گیرد شاهد کاهش قیمت محسوس در بخش مصرف‌کننده نهایی که همشهریان عزیز هستند، باشیم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا