تأکید بر تأمین اعتبار پروژه محور فیروزکوه از طریق مولدسازی / این پروژه در اولویت وزارت راه و شهرسازی است

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور بر تأمین اعتبار پروژه محور فیروزکوه از طریق مولدسازی تأکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز، هوشنگ بازوند، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور در جریان بازدید از محور حادثهخیز فیروزکوه، از برنامهریزی ویژه برای تأمین اعتبار و تکمیل این مسیر مهم خبر داد و اظهار داشت: با عنایت به پیگیریهای مؤثر نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی، فرماندار محترم شهرستان فیروزکوه و همچنین حمایتهای استاندار پرتلاش تهران، موضوع تکمیل این محور که یکی از مطالبات جدی مردم است، در دستور کار جدی وزارت راه و شهرسازی قرار گرفته است.
بازوند افزود: مسیر ۲۷ کیلومتری واقع در حوزه شهرستان فیروزکوه که بخش قابل توجهی از آن تاکنون باقی مانده، نیازمند اعتباری در حدود دو هزار میلیارد تومان برای اتمام است که تأمین این مبلغ از محل منابع عمومی دولت با توجه به شرایط موجود، امکانپذیر نیست. به همین منظور، مسیر تأمین مالی از طریق مولدسازی داراییها در حال پیگیری است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور تصریح کرد: سرمایهگذار مرتبط با مولدسازی، امروز با هماهنگی نماینده مجلس از این محور بازدید کرد تا مقدمات لازم برای مشارکت و تأمین منابع فراهم شود. البته فرایند مولدسازی بهطور طبیعی زمانبر است و تا پیش از نهاییشدن آن، باید بخشی از اعتبار پروژه از منابع دیگر تأمین شود.
وی ادامه داد: در سفر ریاست محترم جمهور، مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان برای این پروژه در نظر گرفته شده که ۷۵ میلیارد تومان آن در سال جاری از محل اوراق اختصاص خواهد یافت و حدود ۱۲۰ میلیارد تومان دیگر نیز از محل ماده ۵۶ قانون الحاق بهصورت کوتاهمدت تأمین میشود تا پروژه متوقف نشود و روند اجرا استمرار یابد.
بازوند با تأکید بر اینکه این پروژه یکی از طرحهای اولویتدار وزارت راه و شهرسازی است، گفت: در صورت نهاییشدن مدل مولدسازی، پیشبینی ما این است که پروژه ظرف مدت دو تا دو سال و نیم به بهرهبرداری کامل برسد. اما اگر به هر دلیل این مسیر با موانعی مواجه شود، قطعاً این پروژه به صورت ویژه در بودجه سنواتی دولت تعریف خواهد شد تا در همان بازه زمانی به اتمام برسد.
وی در پایان اظهار داشت: در بازدید امروز، بخشهایی از مسیر که آمادگی بهرهبرداری دارند شناسایی شد و مقرر گردید با همکاری معاونت ساخت راههای کشور، برنامهای برای بهرهبرداری مرحلهای از مسیرهای آماده ارائه شود تا مردم بتوانند از بخشهای ایمن و آماده مسیر، استفاده کنند و تردد روانتری داشته باشند.
انتهای یپام/