در نشست شورای آرد و نان فیروزکوه تاکید شد؛

حفظ کیفیت نان و رعایت ساعات پخت

فرماندار فیروزکوه بر حفظ کیفیت نان و رعایت ساعات پخت آن تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری دیمه نیوز به نقل از روابط عمومی فرمانداری فیروزکوه، فرماندار فیروزکوه در نشست شورای آرد و نان این شهرستان که با حضور معاون برنامه ریزی فرمانداری، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان و دیگر اعضا در فرمانداری تشکیل شد گفت: با عنایت به اینکه گاها بعضی از نانوایان از کیفیت آردهای توزیع شده در شهرستان گله‌مندند، شرکت توزیع کننده را مکلف کردیم تا در صورت انعکاس این نارضایتی، آرد قبلی را به شرکت برگردانند و آرد مناسب را جایگزین کند.

محمد حیدری منش افزود: در برخی موارد هم بعضی از نانوایی ها به علت عدم توجیه لازم در شیوه کار با سامانه  نانی‌نو دچار مشکلاتی شده بودند و این موضوع کاهش سهمیه آرد را به دنبال داشته که در این نشست مقرر شد نانوایانی که در این حوزه مشکل دارند در یک جلسه آموزشی و با حضور نماینده شرکت نانی‌نو مشکلاتشان بررسی شود و هم توجیهات لازم برای رعایت دستورالعمل‌های ابلاغی در حوزه فروش نان را داشته باشند.

وی گفت: با عنایت به اینکه درخواست‌های مربوط به راه اندازی نانوایی در سطح شهرستان روند صعودی دارد در این نشست اتاق اصناف و اتحادیه نانوایان شهرستان را مکلف کردیم که آمایش سرزمینی برای محل شکل‌گیری نانوایی در شهرستان را اعلام کنند تا خارج از قاعده جواز برای نانوایی‌ها صادر نشود و بر اساس یک روند متناسبی اقدام شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا